Stolní mixér ETA ActivMix 0102 90010 (RECENZE)

I vy si můžete připravit z pohodlí vašeho domova čerstvé ovocné nápoje, proteinové koktejly nebo velmi oblíbené smoothie. Osvěžte se během dne chutnou a zdravou svačinkou plnou vitamínů a minerálů.ETA ActivMix 0102 90010

To nejlepší co pro vaše tělo můžete udělat, je pořádná dávka energie z čerstvého ovoce a zeleniny. A pro tak zdravé svačinky je potřeba také správný mixér, který vám zodpovědně doporučíme.

Pochutnejte si na oblíbených ovocných nápojích, které si snadno a rychle připravíte ve stolním mixéru ETA ActivMix 0102 90010. Příprava je skutečně snadná. Stačí vybrané ovoce vložit do mixéru a zapnout ho. Během pár vteřin máte připravený lahodné nápoje.  

NÁVOD JAK ZHUBNOUT
Už se nepokoušejte zhubnout metodou „pokus-omyl“. Cesta za vysněnou postavou vede jedině přes kalorický deficit. Jednoduše musíte více kalorií ze sebe vydat než přijmout. K tomu vám výrazně dopomohou keto/low carb potraviny ve spojitosti se zdravým životním stylem.
Keto / Low carb manuálJak začítKolik potřebujete zhubnout
Chci zhubnoutDo 5 kgDo 10 kgDo 15 kgNad 15 kg
Keto dieta odMix & SlimKetoMixKetoDietChia Shake
Dietní jídlaNa snídaniNa obědK večeřiDezertyKoktejly
Low carb potravinyTěstovinyPečivoKáva a čajRýžePlackyTortillaSladidlaSlanéSladkostiDresinkyBylinkyVíno
Ne každý má čas a chuť si připravovat nízkosacharidová jídla sám. V tom případě si vyberte low carb/keto program u některého prodejce krabičkové diety. Levné to nebude, ale pomocí pilulek na hubnutí nezhubnete. Ty totiž mají jen podpůrnou funkci a samy nic nezmohou.
Krabičková dieta odZdravé stravování
Prášky na hubnutíHunger BlockereSlimGarsinApetit Stop

Máte chuť na ledovou tříšť, ale nechce se vám jít si ji koupit? To vůbec nevadí. Stolní mixér ETA ActivMix 0102 90010 zvládne také ledové tříště a vše, co máte rádi.   

 

 

ETA ActivMix 0102 90010 jako doplněk aktivního životního stylu

Výkonný motor o síle až 350 W si jako po másle poradí s různými druhy ovoce či zeleniny. Ať už měkké či tvrdé plody, vše hravě rozmixuje. Mixér ETA ActivMix se hodí pro všechny příznivce zdravého životního stylu. Díky jeho praktickým rozměrům ho můžete mít neustále u sebe. Láhve jsou odnímatelné, díky tomu si můžete hotový nápoj vzít na zápas, do fitka nebo do práce.

Jak láhev, tak i mixér samotný vám zkrátka padnou do ruky! Vejdou se do integrovaných držáků v autě či v chladničce. S mixérem ETA ActivMix 0102 90010 ušetříte nejenom svůj čas, ale i peníze a námahu.  

ETA ActivMix 0102 90010

ETA splňuje vše, co vyžadujete od praktického a skladného mixéru

 

VÍTE, ŽE Eta ActivMix neobsahuje žádný Bisfenol A – škodlivou chemikálii, která nabourává hormonální hladinu? Čtěte i podrobný článek o škodlivých bisfenolech, které jsou dnes všude kolem nás a potichu nám škodí. 

 

Konec starým mixérům a nepořádku v kuchyni

Zapomeňte na nepořádek v kuchyni jenom kvůli jednomu nápoji. S mixérem ETA ActivMix můžete připravit nápoj v jedné a té samé nádobě, ze které poté budete pít. Stačí nádobku naplnit surovinami. Nasadit mixovací nože a umístit na motor. Poté spustíte vypínač a připravíte si během pár vteřin lahodný a chutný nápoj.

Mixovací nože pak sundáte, umyjete a vyměníte je za praktický uzávěr s pítkem. Jednoduché, praktické a žádný další nepořádek v kuchyni.  

 

 

ETA ActivMix – sportovec i pomocník

Stolní mixér ETA ActivMix 0102 90010 s výkonem 350 W zvládne nejen přípravu ovocných a zeleninových nápojů, smoothie, proteinových fitness nápojů, výživu pro sportovce ale také mléčné koktejly či alkoholické drinky.  

V drcení ledů je jednička, a tak pro něj není problém ledová káva ani domácí ledová tříšť.  

Pomůže vám také s přípravou na grilování. Připravíte v něm dresinky, salsa omáčky, domácí přesnídávky nebo marmelády. Jeho široké využití oceníte nejenom ve zdravém životním stylu, ale i během letních dnů při grilování a dalších společných chvílích s přáteli.

VIDEO: Pražská prezentace mixéru ETA ActivMix.

Doporučení z návodu:

  • Pevnější potraviny je vhodné rozkrájet na malé kousky. Nezpracovávejte velmi tvrdé suroviny (např. kávová zrna, muškátový oříšek, obilniny atd.!). Nůž si s nimi sice poradí, ale zbytečně by se brzy otupil.
  • Po mixování tvrdých surovin může u nádob nastat změna (zmatnění) vnitřního povrchu a může být případně cítit i charakteristická vůně. Tato skutečnost není na závadu a důvodem k reklamaci spotřebiče. Z tohoto důvodu pro zpracování tvrdých surovin používejte stále stejnou nádobu.
  • Tvrdé suroviny (např. luštěniny, sojové boby apod.) namočte před zpracováním do vody.
  • Čím déle potraviny mixujete, tím bude výsledek jemnější.
  • U tekutin, které tvoří pěnu (např. mléko), nikdy nenaplňujte nádobu B až po rysku „MAX“, aby nedošlo k přetečení.
  • Pokud nejste s výsledkem spokojeni, spotřebič vypněte, pomocí stěrky suroviny promíchejte, odeberte část surovin nebo přidejte trochu tekutin.
  • Pro zachování co nejvíce vitaminů, spotřebujte získanou šťávu co nejdříve.
  • V případě, že šťávu potřebujete uchovat několik hodin, vložte ji do ledničky. Šťáva se uchová lépe, když do ní přidáte pár kapek citrónové šťávy.
  • Šťávu pro děti nařeďte množstvím vody v poměru 1:1.
  • Pokud nejste zvyklí, nepijte více než tři sklenice cca 230 ml. šťávy denně.
  • Ovocná šťáva obsahuje vysoké množství fruktózy (ovocného cukru), takže osoby s cukrovkou nebo nízkou hladinou cukru v krvi by neměly konzumovat příliš mnoho ovocné šťávy.

VIDEO: Neomezené kombinace surovin v mixéru. 

 

Co znamená „MIX and GO“

Mixér ETA ActivMix 0102 90010 je především pro ty, kteří žijí aktivním životem. Milují neomezené možnosti a chtějí si dopřát něco skvělého. ETA ActivMix je praktický. Vzít si ho můžete do práce nebo i na víkend s přáteli, jelikož celý mixér váží jen 950 g.  

Je vhodný pro sportovce, do práce, do školy i na cesty. Ať už s vámi mixér půjde kamkoliv jeho láhve si zamilujete. Jejich slim design je navržený tak, aby přesně padl do vašich rukou. Zároveň má správné rozměry natolik, že se pohodlně vejde do integrovaných držáků, dveří od aut nebo chladniček.  

Jedna láhev je málo, to mi víme

Součástí balíčku mixéru ETA ActivMix jsou dvě praktické láhve s objemem 0,6 a 0,4 litrů v praktickém slim designu. Obě jsou vyrobeny z Tritanu. Vysoce odolného a zdraví nezávadného materiálu. Neabsorbuje chutě ani pachy!

V letních měsících či teplých zimních dnech jistě oceníte také neoprenový termoobal, který udrží teplotu nápoje po dlouhou dobu. 

ETA ActivMix 0102 90010

Prohuntý tvar flašek považuji za nevýhodu kvůli čištění 

 

Za nevýhodu ale považuji právě tvar flašek. Nemají rovné stěny, špatně se čistí a po čase se na vnitřní stěně usazuje nehezký kal. Tohle je problém všech mixérů všech značek, které vyrábí lahve s nerovnou stěnou. Řešením je tedy řádné čištění po každém použití.

Obecně platí, že rovné stěny a „přemyšlené“ lahve jsou součástí dražších mixérů. Člověk si ale musí připlatit. 

 

Chytrá řešení mixéru ETA ActivMix 0102 90010

Firma ETA navrhuje své produkty velmi chytře. Jde jí hlavně o praktickou a funkční stránku, a proto se můžete na mixér ETA ActivMix naprosto spolehnout.

Mixování díky 19 000 otáčkám za minutu vám zaručí precizně odvedenou práci a lahodné nápoje nebo dresinky.

Stejně jako výkon si zamilujete i jednoduchou údržbu. Nádobu lze totiž mít v myčce a mixovací nože stačí opláchnout pod teplou vodou.

 

Tradice a kvalita značky ETA

Historie značky ETA sahá až do roku 1943. V této době vznikly první základy elektrických spotřebičů v Hlinsku. Výrobky Ety zajišťují vysoký standard i servisní služby.

ETA ActivMix 0102 90010

Technické parametry mixéru ETA ActivMix 0102 90010

Příkon mixéru 350 W
Objem hlavní nádoby 0,6 L
Objem druhé nádoby 0,4 l
Počet rychlostí 1
Plynulá regulace NE
Pulzní spínač ANO
Materiál nádoby Tritan
Funkce a příslušenství drcení ledu, mixování

 

ETA ActivMix 0102 90010

 

Výhody a nevýhody mixéru ETA ActivMix 0102 90010

Jistě vás zajímá, kromě technických parametrů a dalších popisů, také hlavní výhody tohoto mixéru. V čem se liší od ostatních smoothie mixérů a stolních mixéru a v čem má naopak nedostatky.

Líbí se mi: 

  • Mixér a přenosná láhev v jednom
  • Ideální na přípravu smoothie, fitness/proteinových nápojů, koktejlů, dresinků a přesnídávek
  • Funkce DRCENÍ LEDU
  • Dvě praktické nádoby o objemu 0,6 a 0,4 l
  • Láhve jsou vyrobeny z Tritanu (bez škodlivého BPA)
  • Slim desing láhví – láhve jiných mixéru nepadnou tak dobře do ruky, jako tyto
  • Bezpečnostní pojistka
  • Pulsní ovládání stisknutím jednoho tlačítka
  • Praktický termoobal
  • Nízká hmotnost (950 g) – můžete si jej vzít i na cesty
  • Výhodná cena 999 Kč
Nelíbí se mi:

  • Není možná regulace rychlosti
  • Flašky se nedají čistit prakticky – jsou zůžené

 

 

 

 

Jak si vede mixér ETA ActivMix na trhu?

Abychom vám přinesli skutečně všechny informace v ucelené recenzi prozkoumali jsme internet a hledali jsme všechny názory zákazníků, kteří si mixér ETA ActivMix zakoupili.

Výsledkem našeho pátrání jsme došli k jednoznačnému názoru, že si tento produkt téměř 99 % zákazníků chválí. Spokojeni jsou nejenom s výkonem, designem a funkčností, ale také s praktickou láhví, kterou si mohou vzít s sebou do práce nebo na sport.

Setkali jsme se však také s názorem, kdy nebyl zákazník spokojen se samotným mixováním. Podle něj se nerozmixují potraviny, které jsou nahoře v nádobě. Produkt jsme vyzkoušeli, a i na samotném videu (výše v článku) můžete vidět, že se potraviny rozmixovaly skutečně všechny. Je pravda, že se zrníčky si mixér neporadí, ale to je myslíme ten nejmenší problém.Výhodou tohoto mixéru je především pořizovací cena, kterou si zákazníci také vychvalují. Mixér ETA ActivMix seženete už od 999 Kč. 

Tak co? Pořídíte si tento super mixér do vaší domácnosti i vy? Dejte zdravému životnímu stylu zelenou a pusťte se do příprav lahodných nápojů, které dají vašemu jídelníčku tu správnou šťávu.

 

 

5/5 - (1 vote)
ETA ActivMix 0102 90010
  • Výkon
  • Všestrannost
  • Odolnost materiálu
  • Kvalita provedení
  • Doplňky
  • Cena
3.7

Moje hodnocení - VÝBORNÝ POMĚR CENA/VÝKON!

Češi to s elektronikou umí, takže je jasné, že mixér od Ety splní požadavky na kvalitu, cenu i všestrannost přístroje. Eta ActivMix 0102 900100 je kvůli kapacitě vhodný spíše pro jednotlivce nebo páry. Pro rodinné mixování doporučuji větší přístroj. Jinak mu nic nechybí.

Zanechte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..